Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه کاهی سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس با اشاره به آخرین وضعیت جایگاه‌های سوخت کشور گفت: بعد از تکمیل فعال‌سازی جایگاه‌های سوخت به صورت آفلاین و عرضه بنزین آزاد، از روز گذشته تا کنون تمام تمرکز شرکت ملی پالایش و پخش بر اتصال جایگاه‌ها به سامانه هوشمند سوخت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در حال حاضر امکان دریافت بنزین سهمیه‌ای با  کارت سوخت در بیش از 2000 جایگاه سوخت سراسر کشور فراهم شده است و در 1800 جایگاه دیگر نیز بنزین با نرخ آزاد عرضه می‌شود.

کاهی اظهار داشت: بدین صورت تاکنون بیش از 50 درصد جایگاه‌های سوخت در سراسر کشور به سامانه هوشمند سوخت متصل شده‌اند.

*وضعیت جایگاه‌های سوخت در استان تهران

همچنین پیگیری‌های خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس حاکی از این است که در شهر تهران از 210 جایگاه سوخت، 95 جایگاه به سامانه سوخت وصل شده و بنزین با نرخ 1500 تومان را به خودروها عرضه می‌کنند.

در استان تهران نیز از مجموع 320 جایگاه سوخت، 140 جایگاه به سامانه هوشمند سوخت متصل شده‌اند و بنزین سهمیه‌ای عرضه می‌کنند. بدین صورت آمار اتصال جایگاه‌های سوخت استان تهران به سامانه سوخت نسبت به میانگین کشور پایین‌تر است.

*اتصال 2600 پمپ بنزین به سامانه هوشمند سوخت تا پایان امروز

همچنین جلیل سالاری مدیرعامل شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی نیز در مصاحبه‌ای عنوان کرد که با تلاش تیم‌های فعال این شرکت،  آمار جایگاه‌های متصل به سامانه هوشمند تا پایان امروز 8 آبان‌ماه به 2600 جایگاه افزایش می‌یابد.

جواد اوجی وزیر نفت روز گذشته در توضیحاتی عنوان کرد که سهمیه بنزین ویژه‌ خودروها برای جبران مدت زمان وقوع اختلال در سامانه سوخت تا پایان آبان‌ماه واریز می‌شود. هنوز میزان سهمیه تعیین نشده است.

مردم می‌توانند با مراجعه به سایت شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با لینک، جزئیات مربوط به جایگاه‌های سوخت فعال در هر استان و شهرستان را مشاهده کنند.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: بنزین فرآورده های نفتی جایگاه های سوخت سخنگوی شرکت ملی پخش سامانه سوخت سامانه هوشمند سوخت جایگاه های سوخت جایگاه سوخت استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۲۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهمترین اخبار ۱۹ اردیبهشت/احتمال عرضه داروی ایرانی SMA

جمع‌آوری واکسن کرونای آسترازنکا در جهان، افزایش سهمیه حج و داروی ایرانی SMA و آمادگی ۱۱۵۰۰ شعبه اخذ رای برای برگزاری انتخابات ​​​​​​​از جمله موضوعاتی هستند که امروز در رسانه‌های کشور به آن‌ها پرداخته شده است. - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم،  جمع‌آوری واکسن کرونای آسترازنکا در جهان، افزایش سهمیه حج و داروی ایرانی SMA و آمادگی 11500 شعبه اخذ رای برای برگزاری انتخابات از جمله موضوعاتی هستند که امروز در رسانه‌های کشور به آن‌ها پرداخته شده است. در ادامه برخی از اخبار منتشر شده در رسانه‌های کشور را مرور می‌کنیم.

داروی ایرانی SMA در مرحله ارزیابی کیفی/ احتمال عرضه دارو در خردادماه

دکتر حیدر محمدی، رئیس سازمان غذا و دارو درباره تولید داخلی داروی بیماران SMA اظهار کرد: یک شرکت دانش‌بنیان در مسیر تولید داروی داخلی بیماران SMA گام برداشته است و داروی تولیدی در مرحله «ارزیابی کیفی» و سپری کردن مباحث آزمایشگاهی است. اگر نمونه داخلی داروی بیماران SMA تاییدیه‌های لازم را کسب کند، حدود خرداد ماه وارد مرحله تولید شود. 

آسترازنکا واکسن کرونای خود را از بازار جمع می‌کند

پس از اعتراف شرکت آسترازنکا در خصوص عوارض خطرناک واکسن کرونای خود، این شرکت شروع به جمع آوری این واکسن از سراسر دنیا کرده است. شرکت آسترازنکا آوریل گذشته برای اولین بار اعتراف کرد که واکسن ضد کروناویروس آن می‌تواند عوارض جانبی کشنده‌ای مانند لخته شدن خون را ایجاد کند.

آخرین اقدام برای افزایش سهمیه حج

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعبدالفتاح نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت درباره پیگیری‌های صورت گرفته برای افزایش سهمیه حج ایران با توجه به انتظار حدود 900 هزار نفر در نوبت حج تمتع که با سهمیه موجود اعزام آنها بیش از 10 سال زمان خواهد برد، اظهار کرد:برای ایران و حدود 85 میلیون نفر جمعیت، 85 هزار نفر سهمیه حج برای ایران تعیین شده و به تازگی آماری از سازمان ملل ارائه شده است که جمعیت ایران حدود 89 میلیون و 500 هزار نفر اعلام شده است. این موضوع را به اطلاع کشور میزبان رسانده و مطالبه شده است که سهمیه حج ایران متناسب با این آمار جمعیتی، افزایش یابد که آنها هم قول بررسی داده‌اند.

11500 شعبه اخذ رأی در 22 حوزه انتخابیه وجود دارد

محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات وزارت کشور گفت: تعداد 22 حوزه انتخابیه درگیر برگزاری انتخابات مرحله دوم هستند که در 15 استان، 47 فرمانداری و 81 بخشداری خواهد بود. همچنین 11500 شعب اخذ رأی برای این 22 حوزه انتخابیه در نظر گرفته شده است و در عین حال که حدود 65 درصد از شعب ما، مختص انتخابات الکترونیکی است و مابقی با تعرفه‌های رأی گیری برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهمترین اخبار ۱۹ اردیبهشت/احتمال عرضه داروی ایرانی SMA
  • ۶۱ درصد از نفتگاز توزیعی کردستان در بخش حمل‌ونقل مصرف می‌شود
  • رشد ۲۰ درصدی گروه نفت و گاز در سال گذشته
  • اوجی: معطل خارجی‌ها و برجام نبودیم؛ از توان پیمانکاران و سازندگان داخلی استفاده کردیم
  • اوجی: افزایش ۴۶ درصدی استفاده از کارت سوخت شخصی در پمپ‌های بنزین
  • ۲۰۰۰ لیتر سوخت قاچاق در تاکسی
  • کشف ۲۰۰۰ لیتر سوخت قاچاق از یک تاکسی
  • بازگشت بنزین پتروشیمی به چرخه سوخت
  • عرضه «روایت تولید» در نمایشگاه کتاب تهران
  • کلاهبرداری با کارت سوخت در پمپ بنزین ها | بپا سوخت ندی!